Advocatenkantoor: Specialist in arbeidsrecht

Bij Labor Advocaten werken perfectionisten. Wij nemen geen genoegen met een ‘voldoende’, maar streven voortdurend naar ‘het beste’ resultaat. Labor Advocaten bestaat meer dan 10 jaar. De advocaten hebben ruime ervaring bij diverse middelgrote advocatenkantoren en in het bedrijfsleven. Samen met onze medewerkers zetten wij ons als advocatenkantoor vanuit oprechte interesse in voor uw zaak. Voor het beste resultaat bundelen wij onze krachten. Wij werken voor u, maar vooral graag samen met u aan het oplossen van uw juridische vraagstukken.

Samenwerken met een advocaat

gene-en--nemen

Samenwerken loopt als een rode draad door onze bedrijfsvoering. Bestaande klanten ervaren dat wij op een informele, ontspannen, gelijkwaardige en transparante manier met hen willen ‘sparren’ op gebied van arbeidsrecht. Wij hechten veel waarde aan eenduidige communicatie. Voor ons betekent dit, dat wij luisteren naar uw wensen. Soms leidt dat tot een snelle afhandeling en is de samenwerking slechts van korte duur. In andere gevallen vormt het de basis voor een langdurige relatie, waarbij het aankomt op wederzijds vertrouwen.

Advocatenkantoor Zeist en Mediation

Om resultaten te behalen moet je elkaar goed aanvoelen, maar ook respecteren. Onze medewerkers overleggen en communiceren in begrijpelijke taal en op een prettige informele manier. Als collega’s onderling vullen wij elkaar perfect aan. Hierdoor kan iedereen het beste uit zichzelf halen. Gedreven mensen willen zich graag persoonlijk ontwikkelen. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw situatie te begrijpen en uw bedrijfscultuur te doorgronden. De waarden en normen die kenmerkend zijn voor uw organisatie kunnen doorslaggevend zijn tijdens de onderhandelingen. Het advocatenkantoor is gevestigd in Zeist en wij zijn werkzaam vooral in de regio Utrecht, Amersfoort, De Bilt, Bilthoven, Driebergen, Bunnik, Doorn, Nieuwegein, Soest, Soesterberg Heuvelrug en omgeving.

Duidelijke focus

Labor Advocaten vertaalt uw verhaal naar een juiste strategie. In veel gevallen zijn wij als advocaat leidend in de aanpak van een zaak, omdat wij de juridische knowhow in huis hebben en over de nodige ervaring beschikken. Uiteraard spreken wij ook uw taal en werken wij op een gelijkwaardige basis met u samen.

Ieder mens heeft zijn eigen ideeën en visie. Door een zaak met collega’s te bespreken, komen wij vaak tot nieuwe inzichten. Deze zijn gevoed door kennis en ervaring en werpen soms een nieuw licht op een zaak. Bovendien levert het een positieve bijdrage aan de onderlinge sfeer en collegialiteit.

Expertise

De dienstverlening van ons advocatenkantoor wordt gekenmerkt door kwaliteit. Samen met u werken wij aan het oplossen van uw arbeidsrechtelijke problemen. Maar daar blijft het niet bij. Wij leveren ook een bijdrage aan de opbouw van uw onderneming. Door in een vroeg stadium bij uw vragen betrokken te worden, kunnen wij u gericht en op de juiste manier adviseren. Als wij een procedure weten te voorkomen, scheelt dat u kosten, tijd en negatieve energie.

Transparant

Waarschijnlijk hebt u niet dagelijks te maken met arbeidsrecht. In sommige omstandigheden wordt u er echter toch mee geconfronteerd. Mocht zo’n situatie zich voordoen, dan wilt u weten waar u aan toe bent. Door te kiezen voor Labor Advocaten bent u verzekerd van een helder traject. Onze medewerkers geven duidelijk en zonder omhaal aan wat uw kansen, maar ook wat de eventuele risico’s van uw zaak zijn.

Meer weten bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 030 699 30 30