Workshop ontslagrecht onder de WWZ

Labor Advocaten verzorgt op 19 april 2016 te Zeist een workshop ontslagrecht. Deelname is gratis.   Aanmelden kan via info@labor-advocaten.nl of bel gerust 030 – 699 30 30       Bent u verhinderd? Geen paniek; wij ontvangen u graag of komen graag bij u langs om meer te vertellen over het gewijzigde ontslagrecht, dossieropbouw … Lees verder »

Doorwerken na AOW leeftijd

Aandachtspunten voor werkgevers bij het laten doorwerken van werknemers na de AOW leeftijd   Regelmatig zal Labor Advocaten een update publiceren van relevante artikelen en jurisprudentie. Op deze manier kunt u als werknemer of werkgever op de hoogte blijven en kennis vergaren van relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Werkgevers zijn op … Lees verder »

WWZ nieuws update

Wet Werk en Zekerheid; een update.   Regelmatig zal Labor Advocaten een update publiceren van relevante artikelen en jurisprudentie. Op deze manier kunt u als werknemer of werkgever op de hoogte blijven en kennis vergaren van relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht.         Bij verwijtbaarheid werknemer wordt transitievergoeding toegekend. … Lees verder »

Ontslagrecht onder WWZ goedkoper?

Ontslagrecht en de Wet Werk en Zekerheid Regelmatig zal Labor Advocaten een column publiceren publiceren met een relevant onderwerp. Op deze manier kunt u als werknemer of werkgever snel op de hoogte blijven en kennis vergaren van relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht.     Ontslagrecht onder de Wet Werk en Zekerheid … Lees verder »

Last van oneerlijke concurrentie?

Column; Last van oneerlijke concurrentie?   Regelmatig zal Labor Advocaten een column publiceren publiceren met een relevant onderwerp. Op deze manier kunt u als werknemer of werkgever snel op de hoogte blijven en kennis vergaren van relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Let op: concurrentiebeding wetgeving is gewijzigd! Het zal u als … Lees verder »